Tenerife Fishing with the Crested Wave Pesca deportiva de Altura en Tenerife Big Game Fishing, Diepzee Vissen, Sportvissen Tenerife Angeln auf Teneriffa, Fischen in Kanarischen Inseln Excursions de pêche, Tenerife Djuphavs- och storviltfiske på Teneriffa Подводная рыбалка и лов на крупную рыбу на Тенерифе Urheilu- ja syvämerikalastusta Teneriffalla Havfiskeri & sportsfiskeri på Tenerife meb Crested Wave

  • Charter Boats in Tenerife
  • Fishing Boats in Tenerife
  • Fishing Excursions in Tenerife
  • Sea Fishing in Tenerife
  • 42ft TWIN ENGINE BOAT, WITH 360° ALL ROUND BOTTOM FISHING ACCESS AND 10 RODS FOR TROLLING FISHING AT THE REAR
  • BIG FISH BRING EVEN BIGGER SMILES, FOR OUR CLIENTS & OURSELVES
  • WE HOLD THE CURRENT I.G.F.A. ‘WORLD RECORD’ FOR THIS FISH SPECIES
  • LIGHT OR HEAVY TACKLE AVAILABLE TO ALL OUR ANGLERS, WITH 3 OF US ALWAYS ON BOARD TO HELP

Vi tilbyder et udvalg af fisketure fra halv dag (4 timer) eller en hel dag (7 timer) hvor vi bruger halvdelen af tiden på trolling med forskelligè tyber af blink og lures for de forskellige arter of fisk, Tun såsom Big Eye, Skipjack, Albacore, Blue fin, Yellow Fin,Blue Marlin, Spearfish, Wahoo, Dorado, Amberjacks, Barracuda alt efter sasonen.

Så ändrer vi taktik og stopper båden for at fiske på bunden hvor vi bruger enten død eller levende madding til at fange = Skate, Smooth hound, Forskellige Rokker, Monkfisk, Tope, Amberjacks, Sea Bream, Trigger fisk, Snapper og Sharks etc.Og hvis forholdene er til det, en smule pilkning på lettere fiske gear. Vi tilbyder også privat charter og spesielle ture hvor du kan beśtemme hvad du vil fiske efter.

Den engelske ejer af båden og deres lokale ansatte som alle kender havet omkring Tenerife som deres egen lomme er alle antusiatiske fiskere med mange års erfaring. De assisterer for den seriøse fisker og er også glade for at hjälpe den uerfarne.

“Crested Wave” blev for mero end 25 år siden startet af Terry, og er nu fort videre af hans søn Mick og John, som er erfarne fiskere. De er kendt og respekterede som seriøse fiskere her i Los Cristianos.

Hvis du er fiske enthusiast vil du vide at intet er garanteret når det kommer til fiskning; men tro os ingen prøver hårdere end os at fange noget.