Tenerife Fishing with the Crested Wave Pesca deportiva de Altura en Tenerife Big Game Fishing, Diepzee Vissen, Sportvissen Tenerife Angeln auf Teneriffa, Fischen in Kanarischen Inseln Excursions de pêche, Tenerife Djuphavs- och storviltfiske på Teneriffa Подводная рыбалка и лов на крупную рыбу на Тенерифе Urheilu- ja syvämerikalastusta Teneriffalla Havfiskeri & sportsfiskeri på Tenerife meb Crested Wave

  • Charter Boats in Tenerife
  • Fishing Boats in Tenerife
  • Fishing Excursions in Tenerife
  • Sea Fishing in Tenerife
  • 42ft TWIN ENGINE BOAT, WITH 360° ALL ROUND BOTTOM FISHING ACCESS AND 10 RODS FOR TROLLING FISHING AT THE REAR
  • BIG FISH BRING EVEN BIGGER SMILES, FOR OUR CLIENTS & OURSELVES
  • WE HOLD THE CURRENT I.G.F.A. ‘WORLD RECORD’ FOR THIS FISH SPECIES
  • LIGHT OR HEAVY TACKLE AVAILABLE TO ALL OUR ANGLERS, WITH 3 OF US ALWAYS ON BOARD TO HELP

We bieden verschillende mogelÿkheden voor hengel en vissport excursie’s: een 4 uur of 7 urige excursie; de helft van de tÿd trollen we op verschillende soorten vis; Tonÿn, Skipjack, Albacore, Yellowfin, Wahoo, Dorado, Barracuda etc...

Daarna stoppen we de boot en met levend aas, of gewoon aas gaan we bůdem vissen. Rog, Smoothound, Tope, Monk fish, Amberjacks, Trigger fish, Haai etc.

Afhankelÿk van de conditie’s van de zee; kunnen we ouk met lichtere "jigfishing" We bieden ook mogelÿkheden voor privécharter, zodat u zelf kunt kiezen, waarup u wilt vissen.

De Engelse eigenaars van de boot en de Canarische bemanning zÿn allemaal echte visliefhebbers en hebben jarenlange ervaring en kennen de zee hier op hun duimpje. Zowèl voor een beginneling als voor een professionele zeevisser, bent u hier op de juiste plek.

De laatste jaren is de leiding bÿ Mick en John; de "Crested Wave" is origineel opgestart bÿ zÿn vader, Terry, die hier voor 25 jaar heeft gevist en een goede en gerespekteerde reputatie heeft voor visexcursie’s.

Als je een hengelliefhebber bent, weet je dat garantie bÿ vissen niet bestaat; maar niemand geeft zoveel moeite om iets te vangen als de "Crested Wave".