Tenerife Fishing with the Crested Wave Pesca deportiva de Altura en Tenerife Big Game Fishing, Diepzee Vissen, Sportvissen Tenerife Angeln auf Teneriffa, Fischen in Kanarischen Inseln Excursions de pêche, Tenerife Djuphavs- och storviltfiske på Teneriffa Подводная рыбалка и лов на крупную рыбу на Тенерифе Urheilu- ja syvämerikalastusta Teneriffalla Havfiskeri & sportsfiskeri på Tenerife meb Crested Wave

  • Charter Boats in Tenerife
  • Fishing Boats in Tenerife
  • Fishing Excursions in Tenerife
  • Sea Fishing in Tenerife
  • 42ft TWIN ENGINE BOAT, WITH 360° ALL ROUND BOTTOM FISHING ACCESS AND 10 RODS FOR TROLLING FISHING AT THE REAR
  • BIG FISH BRING EVEN BIGGER SMILES, FOR OUR CLIENTS & OURSELVES
  • WE HOLD THE CURRENT I.G.F.A. ‘WORLD RECORD’ FOR THIS FISH SPECIES
  • LIGHT OR HEAVY TACKLE AVAILABLE TO ALL OUR ANGLERS, WITH 3 OF US ALWAYS ON BOARD TO HELP

Me tarjoamme ”Genuine” kalastusretkiä. Vaihtoehtoina on puolen päivän (4t) tai koko päivän (7t) retki ja koko aika käytetään kalastukseen! Noin puolet ajasta käytämme vetouisteluun merellä, jolloin koukkuun voi tarttua yleisimmin tonnikaloista isosilmätonnikala, boniitti, valkotonnikala, kultaevätonnikala, tonnikala tai muista lajeista sinimarliini, valkomarliini, miekkakala, raitamakrilli, kultamakrilli, piikkimakrilli tai barrakuda vuodenajasta riippuen.

Sitten muutamme taktiikkaa ja pysähdymme syvämerikalastukseen. Käytämme joko kuolleita tai eläviä syöttejä ja saaliina voi olla monenlaisia rauskuja, merikrotteja, piikkimakrilleja, merilahnoja, säppikaloja, tähtikoirahai, harmaakoirahai tai muita haikaloja. Jos olosuhteet ovat otolliset, on mahdollista myös kalastaa jigillä. Me tarjoamme myös yksityisiä retkiä erikoistuneille ja tosikalastajille, jolloin voit itse päättää mitä kaloja haluat kalastaa.

Veneen englantilaiset omistajat ja heidän henkilökuntansa ovat innokkaita kalastajia monen vuoden kokemuksella. He auttavat kokeneita kalastajia ja tarjoavat neuvoa ja apua aloittelijoille. ”Crested wave” on kalastanut näillä vesillä jo yli 30 vuotta ja on hyvin tunnettu ja arvotettu aitojen kalastusretkien järjestäjä.

Jos olet kokenut kalastaja, tiedät varmaan paremmin kuin hyvin, ettei kalastuksesta puhuttaessa mikään ole varmaa, mutta kukaan muu ei yritä kovemmin kuin ”Crested wave”.

Me lupaamme pitää hyvää huolta kalastajistamme. Olemme hyvin ylpeitä retkistämme ja useat asiakkaamme tulevat uudestaan retkillemme! Retkiin kuuluu kaikki tarpeellinen: Kaikki uistimet, 2 vapaa jokaiselle, syötit, kylmiä mietoja juomia ja kaljaa (ruoka 7tunnin retkellä). Laivalla on vessat ja varjoa hytissä. Varaukset on tarpeellista tehdä etukäteen.