Tenerife Fishing with the Crested Wave Pesca deportiva de Altura en Tenerife Big Game Fishing, Diepzee Vissen, Sportvissen Tenerife Angeln auf Teneriffa, Fischen in Kanarischen Inseln Excursions de pêche, Tenerife Djuphavs- och storviltfiske på Teneriffa Подводная рыбалка и лов на крупную рыбу на Тенерифе Urheilu- ja syvämerikalastusta Teneriffalla Havfiskeri & sportsfiskeri på Tenerife meb Crested Wave

  • Charter Boats in Tenerife
  • Fishing Boats in Tenerife
  • Fishing Excursions in Tenerife
  • Sea Fishing in Tenerife
  • 42ft TWIN ENGINE BOAT, WITH 360° ALL ROUND BOTTOM FISHING ACCESS AND 10 RODS FOR TROLLING FISHING AT THE REAR
  • BIG FISH BRING EVEN BIGGER SMILES, FOR OUR CLIENTS & OURSELVES
  • WE HOLD THE CURRENT I.G.F.A. ‘WORLD RECORD’ FOR THIS FISH SPECIES
  • LIGHT OR HEAVY TACKLE AVAILABLE TO ALL OUR ANGLERS, WITH 3 OF US ALWAYS ON BOARD TO HELP

Vi kan erbjuda olika slag av ”genuina” fisketurer, från en halv dag, 4 timmar, till hel dag, 7 timmar (effektiv fisketid), där vi tillbringar ungefär halva tiden med trolling efter olika arter av fisk, som storögd tonfisk, skipjack, långfenad tonfisk, blå- och gulfenad tonfisk, blå och vit marlin, svärdfisk, wahoo, guldbraxen, amberjack och barracuda, beroende på årstid.

Sedan byter vi taktik och stannar båten för att djuphavsfiska med döda eller levande beten efter olika slags rockor, gråhajar, marulk, amberjack, rödbraxen, tryckarfisk, haj etc. Om vädret tillåter kan vi ägna en stund åt ”jigging” med lättare fiskedon. Vi kan också hyra ut båten för privat bruk och för specialturer då du själv bestämmer vad du vill fånga. Båtens brittiska ägare och besättning är alla entusiastiska fiskare med många års erfarenhet. De servar den seriösa fiskaren men är också mycket villiga att lära upp nybörjare.

Sedan ett antal år är det Mick och John som sköter fisketurerna, men pappa Terry startade ursprungligen ”Crested Wave”, som har gjort fisketurer i de kanariska vattnen i 30 års tid och under åren blivit känd för att erbjuda genuina och respekterade fisketurer. Om du är en entusiastisk sportfiskare vet du bara alltför väl att ingenting är garanterat när det gäller fiske, men tro oss, ingen jobbar hårdare än vi på ”Crested Wave” för att fånga fisk.

Vi tar ett mycket rimligt pris på 99€ för fiskare och 49€ för åskådare för hel dag eller 59€ för fiskare och 29€ för åskådare för halv dag. Allt är inkluderat: alla fiskedon, beten, kalla läskedrycker och öl samt mat under heldagsturen. Toalett och solskydd finns ombord. Bokning är nödvändig, vanligtvis två dagar innan, för att säkra en plats på båten. Mick: ”Om du verkligen vill fånga fisk, boka hos oss, vi lyckas bäst!